Софийски ресторанти за вашите фирмени коледни партита

Софийски ресторанти за фирмени коледни партита

С прекрасна гледка към величествената катедрала Александър Невски и Художествената академия, този ресторант е известен с изключителното си гостоприемство за вашите фирмени коледни партита и изключителна кухня . Ресторантът е много вегетариански и предлага добра селекция от коктейли и студено пресовани сокове. Ресторантът е малко скъп, но идеален за кратка вечерна почивка или изискана вечеря. Това е и един от ресторантите в София с градина, който е отворен за социални събития като концерти и частни партита през лятото.

Местоположение: ул. Оборище 1А, София Център 1504, София

Ресторант Cosmos в София

Този софийски ресторант е съвсем скорошно допълнение към гастрономическата обстановка на София. Отличава се от останалите ресторанти, като предлага традиционни български ястия в модерен стил, интересно за вашите колеги и съдружници. С ограничен избор от ястия можете да сте сигурни, че храната е приготвена с най-голямо внимание, като се използват най-пресните съставки. Някои от задължителните ястия в този елегантен ресторант са конско месо, пъстърва и известният десерт с рози. Те имат изключително вегетарианско меню, което е също толкова вкусно. За да се насладите на храна със звезда Мишлен на умерени цени, посещението в космоса е задължително.

Местоположение: ул. Лавеле 19, София Център 1000, София

Ресторант Бистро Песто

Този малък ресторант бар в центъра на града е идеален за бърза спирка между екскурзиите. Това бистро сервира всичко италианска кухня с по-бързи темпове. Въпреки това, той е известен със своите сандвичи и паста на базата на песто. Наред с други средиземноморски и европейски ястия, бистрото обръща еднакво внимание на веганите и вегетарианците. Ресторантът в София има усещането за барака на езерото, но обслужва еквивалента на гурме ресторант. В този ресторант се търсят алкохолни напитки и кафе, а цените са разумни.

Местоположение: ул. Ангел Кънчев 18 А, София 1000

Vino and Tapas

Vino and Tapas, както подсказва името, е ресторант в София, който е винарна, която сервира страхотни тапас и е идеалното място за започване на невероятен нощен живот. Мястото е отворено само вечер и сервира вечеря заедно с тапас. Ресторантът е известен с богатата си селекция от най-добрите вина от цял ​​свят. Ресторантът е бар и един от малкото ресторанти в София с жива музика. Въпреки че това място е подходящо за вегетарианци, опциите са много ограничени. Непременно трябва да опитате техните свински плешки, скариди и различни брускети.

Местоположение: бул. Дондуков 38, София 1000

Ресторант МОМА

Ресторант МОМА се фокусира върху организирането на корпоративни коледни събития, грижейки се за всеки детайл – от менюто и декорацията до музикалната атмосфера, с цел създаване на уникално събитие за фирмите. Нашата цел е да осигурим най-доброто обслужване и преживяване за вашите фирмени коледни партита. За повече информация посетете този линк.