Разходи за поддръжка на детска зона в ресторант и възнаграждение

Разходи за поддръжка на детска зона в ресторант и възнаграждение.

Едно дете може да остане в детски кът за игра в ресторант до 4 часа, така че поставете съблекалня и тоалетна наблизо. И не забравяйте за наличието на вода.

Проветрявайте помещението, мястото където е детския кът в ресторанта на всеки час и половина и инсталирайте термометър, за да следите температурата. Тя трябва да бъде между 22-24 градуса. Влажността на въздуха – не повече от 60% и не по-ниска от 40%.

Гостите ще се върнат при вас отново, ако в ресторанта ви е чисто, безопасно и удобно.

Ако децата не бършат праха с дрехите си, климатиците не са насочени със сила, има подходящи маси за хранене, а височината на обикновените столове се регулира.

Обучете персонала си във вашия ресторант с детски кът за игра.

Хубаво е, когато сервитьорите знаят какво ястие да препоръчат за детето и питат за правилната температура на храната.

За да оставите приятно впечатление от вашия ресторант с детски кът, подарете на детето малък подарък: балон, бебешка книжка или кола.

Да разгледаме изискванията, които има да бъдат спазени за откриване на детска зона в ресторант

Според правилата детски кът се поставя на не повече от 20 метра от аварийния изход  на ресторанта. Това е важно правило, което е с голяма важност и приоритет при решението на обособите детски кът във вашия ресторант.

Площта на детския кът за игра в ресторант за едно дете под 3 години е най-малко 2,5 m², от 3 до 7 години – най-малко 2 m². Например, ако имате 30 m² пространство за забавление, тогава можете да настаните 12 деца под 3 години или 15 по-големи деца. Съобразете се с тези изчисления, за да създадете един добър детски кът във вашия ресторант.

Оборудването, развлекателните предмети и мебелите в помещенията отговарят на необходимите изисквания.

Детският кът в ресторанта ви е необходимо да заема най-малко 35% от общата площ на помещението.

Разходи за поддръжка на детска зона в ресторант и възнаграждение

С правилния подход детският кът в ресторантите е добър инструмент за привличане на повече клиенти с деца. Важно е да знаете за каква възраст деца да направите детски кът за игра или стая за игри и дали от друга страна няма да загубите други клиенти, когато промените изцяло концепцията на ресторанта си?

Ако гостите на вашия ресторант са хора с различен начин на живот, тогава детската зона определено трябва да бъде отделена от основната зала.