Професионални инструменти за чистене на стъкла

Професионални инструменти за чистене на стъкла за безупречни резултати

Друг важен недостатък е, че силата на привличане между двете половини на четката е доста силна; тънкото стъкло може да се напука или дори да се счупи. Що се отнася до дебелото стъкло, тук има и недостатъци. Колкото по-дебело е стъклото, толкова по-малка е силата на привличане. На стъкло с дебелина над 26 мм магнитните четки няма да задържат.

Магнитната четка (робот) за почистване на прозорци като инструмент за чистене на стъкла идва с няколко салфетки, които трябва да се мият постоянно в сапунена вода, особено ако има силно замърсяване.

Ако не направите това, по стъклото ще останат мръсни ивици. Собствениците трябва непрекъснато да спират процеса, да изключват магнитната четка, да изплакват обилно кърпата и да започват отново процеса на почистване на прозорците.

След една процедура на измиване на прозорците с четка остават петна от сапун, така че е необходимо този процес да се повтори няколко пъти, за да се постигне идеална чистота. Измиването на прозорци в апартамент или друга стая като тази отнема много време и усилия.

Поради дизайна си, магнитната четка не може да достигне ъгли и периметри; тези зони все пак ще трябва да се почистват ръчно.

Имайки предвид всичко по-горе, можем да направим едно заключение, че измиването на панорамни прозорци с магнитна четка няма да ви даде добри резултати като инструмент за почистване на стъкла. Поради тези причини не трябва да губите парите, времето и усилията си за почистване на прозорци с този метод.

Магията на професионалното чистене на стъкла

Поверете тази важна задача на миенето на стъкла с инструменти за чистене на стъкла на професионалните специалисти на нашата почистваща фирма, като по този начин ще спестите не само времето си, но и нервите си, както и финансовия си бюджет.

Предимства на почистването на прозорци със специализирани инструменти за чистене на стъкла от специалистите на нашата компания

Измиването на панорамни стъкла с професионални инструменти за чистене на стъкла и почистващи препарати включва:

1. Обработка на повърхности с професионални препарати, които лесно се справят с всякакъв вид замърсяване.

2. Почистване на стъкло от тежки замърсявания с помощта на безопасни стъргалки.

3. Измиване на первази и дограми с меки микрофибърни кърпи.

4. Отстраняване на мръсотията от откосите, както и от зоните между рамките.

5. Почистване на прозорци с препарат.

6. Изсушаване на стъкло с помощта на инструмент за чистене на стъкла – гумена чистачка.

Хората се обръщат към почистващата ни фирма  по следните причини:

1.Богат трудов опит.

2. Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти, които лесно се справят с всяка задача.

3. Компанията разполага с всички необходими инструменти за чистене на стъкла, оборудване, препарати и почистващи препарати, които могат лесно да се справят с различни видове замърсители.

4. Чистачите на фирмата ни подхождат отговорно към всяка поръчка и изпълняват работата си бързо и качествено.

5. Разумната цена на услугата за почистване на прозорци е друго важно предимство на тази компания.

Няма нужда да губите време и усилия за почистване на прозорци сами. Обърнете се към специалисти в своята област, които ще решат този проблем по възможно най-добрия начин! С най-добрите инструменти за чистене на стъкла.