Отслабване с хапчета

Сериозно, кой не иска вълшебни хапчета за отслабване, които ще заличат мазнините, незабавно ще свалят тегло и ще трансформират тялото ви? Много хора смятат, че чрез отслабване с хапчета излишните килограми ще изчезнат като с магическа пръчка. С твърдения за намален апетит, намалено усвояване на мазнини и засилено изгаряне на мазнини те звучат малко прекалено добре, за да бъдат истина. Но каква е истината? И имаме предвид твърдата научна истина, а не изключителните снимки на трансформацията, които виждате на кутиите с хапчета за отслабване или твърденията във вашия Instagram или Facebook. Ето някои факти за хапчетата за отслабване Редуктил и как работят.

Лечение на хора с наднормено тегло

Reductil съдържа активния съставка сибутрамин хидрохлорид. Принадлежи към група от лекарства, наречени серотонин и инхибитори на обратното захващане на норадреналин. Reductil се използва за лечение много пациенти с наднормено тегло (затлъстяване), които не са успели да отслабнат използвайки нискокалорична диета и упражнения.

Основната цел на загубата на тегло е предотвратяване или намаляване на свързаната със затлъстяването заболеваемост и смъртност чрез подобряване на сърдечно-съдовите и метаболитните рискови фактори. Reductil(Сибутраминът) предлага три вида ползи в управлението на теглото: чрез засилване на загубата на тегло, подобряване на поддържането на тегло, и чрез намаляване на съпътстващите заболявания на затлъстяването.

Сибутрамин странични ефекти, възможни при отслабване се хапчета

Въпреки краткосрочната ефикасност за намаляване на телесното тегло и приема на храна, сибутраминът има някои нежелани странични ефекти, които могат или не могат да бъдат пряко свързани с неговия ефект срещу затлъстяване. Сухота в устата, главоболие, безсъние, астения, обстипация и в някои случаи амнезия са някои от страничните ефекти. Сибутраминът също може да предизвика промени в настроението, тъй като контролът върху енергийната хомеостаза и настроението често използват припокриващи се мозъчни схеми (например серотонинергичната система). Противно на други лекарства, потискащи апетита (например фентермин и дексамфетамин) и въпреки че е структурно подобен на амфетамин, сибутраминът няма потенциал за злоупотреба, тъй като не засилва освобождаването на допамин. Сибутраминът може да повиши систолното и / или диастолното кръвно налягане (2–20 mm Hg) и сърдечната честота (3–20 удара / мин).