Луксозни мебели за баня Бургас

Мебелите за баня допринасят за комфорта и красотата в помещението. Залагайки на качествени и практични шкафове в мокрото помещение, вие ще се радвате ежедневно на интериора, а  релаксирането с горещ душ или вана ще бъде в още по-приятна обстановка.

Луксозни мебели за баня Бургас – вече има богат избор

Обликът на банята трябва да ви харесва от самото начало, защото това е помещението, в което обикновено се правят най-много веднъж-два пъти по-драстични промени. За да се любувате на вечно красива визия и издръжливост, потърсете шкафчетата,  които напълно отговарят на вашите изисквания.

Луксозни Мебели за баня Бургас (2)

ЕМАКС е български производител с доста голям опит на пазара за мебели за баня. Ние изработваме PVC шкафове за баня и ви гарантираме многообразие от дизайни, в различни стилове и цветови гами, изработка от висококачествени материали, както и удобство – доставка до всяка точка на страната.

Бургас е една от локациите, към която редовно изпращаме наши мебели за баня и имаме много доволни клиенти, така че с голямо удоволствие ще удовлетворим и вашите желания.

Предлагаме:

 • Долни шкафове за баня – с плот, с една или две мивки;
 • Горни шкафове за баня – с огледална вратичка или с ПВЦ вратичка, с рафтчета и т.н.;
 • Огледала;
 • Комплекти за баня, които включват горен и долен шкаф, както и в допълнение с колони;
 • Мебели за баня по поръчка.
Луксозни Мебели за баня Бургас (3)

Луксозни мебели за баня Бургас – възможност за индивидуална поръчка

Ако търсите мебели за баня с по-атрактивен дизайн, по-нестандартна форма или размери, не се колебайте да потърсите възможността за изработка по индивидуален проект. Ние сме готови да отговорим на вашите изисквания, като произведем напълно нов шкаф за баня, изцяло по ваш дизайн и параметри, за да използвате свободното пространство в банята си пълноценно.

Мебели за баня Бургас
Мебели за баня Бургас

ЕМАКС работи за вас – за вашето удобство и свобода при изпълнението на интериорния ви проект на мокрите помещения. Независимо дали сте в Бургас, или в друго населено място в страната, ние ще доставим желаните шкафове за баня до вас. Гарантираме ви, че ще ги получите в перфектен външен вид, без транспортни дефектни.

В индивидуалния проект е възможно всичко – важно е изработката на шкафовете за баня да е качествена, в синхрон с цялостния дизайн и подходящи за размерите на банята.

Как да поръчате ПВЦ шкафове за баня по индивидуални размери?

Всичко, което се изисква от вас, е да ни потърсите и да направите заявка за поръчка. В случай, че не откриете това, което търсите в нашата продуктова гама, ние ще произведем мечтаните шкафове за баня, както и цели комплекти.

Необходимо е да ни посочите всички детайли относно модела или моделите, на които сте се спрели, за да ви дадем максимално коректна оферта.

Параметрите, които трябва да обсъдим с вас, са следните:

 • размери на шкафа – трябва да ни предоставите много прецизно измерване на височината, дължината и ширината на нишата в банята, която имате;
 • дали шкафчето за баня ще е с падаща врата, плъзгащо се чекмедже, или вратичка на панти, брой рафтове и т.н.;
 • вид на отваряне – ние работим с  най-актуалната технология „soft close“ (механизъм за плавно затваряне);
 • вид на дръжките и крачетата, които сте избрали;
 • цвят и покритие;
 • цялостен дизайн по снимка- класически, наличие на орнаментика и други.
ебели за баня

Крайната цена се формира в зависимост от сложността на изпълнение на проекта, както и всички допълнително вложени материали.

Доверете ни се! Ние сме на крачка разстояние от вашите мечтаните мебели за баня!