Как да носим мъжки пръстени със стил

Мъжки пръстени – носят се със стил

Искате ли да знаете най-голямата тайна на стила, известна на хората?

**Без значение какво мъжко бижу носите, носете го с увереност. **

Носенето на мъжки пръстен за първи път ще се почувства малко странно. Ще почувствате тежестта му и това може да е неудобно за някой, който просто потапя пръсти в басейна с бижута.

За начало изберете лек пръстен. Опитайте лента около 8 mm (5/16”) и вижте как се чувства. В края на деня увереността е това, което прави вашия пръстен да изглежда най-добре. Ако се притеснявате, че цял ден ще ходите с ръце в джобовете… може би пръстенът не е за вас.

Заложете на комфорта

Комфортът и увереността вървят ръка за ръка. Трудно е да се чувствате уверени, ако китките ви болят от пренаселените пръсти.

  • С коя ръка работиш?
  • Ръкуваш ли се често?
  • Трябва ли да пишете цял ден?
  • Вашата работа или училище изискват ли да изглеждате по определен начин?

Отговорите на тези въпроси ще ви помогнат да решите колко мъжки пръстена имате нужда и колко големи трябва да бъдат. Винаги можете да запазите драматичните неща за една вечер и да се спрете на прости, по-малки парчета през деня.

Съобразете метала с цвета на кожата си

Стилният инфлуенсър Микеле Федекостанте предлага да изберете един цвят метал и да изграждате около него. „За да запазя външния си вид, се уверявам, че пръстените съвпадат с моето колие или гривни. Не смесвам сребро и злато, но ще нося черно и златно или черно и сребро.“

Основната причина да носите подходящи метали е да поддържате външния си вид чист и непретрупан. Като се има предвид това, видяхме, че чорапите и сандалите се разрастват от категорията само за татко до масово приемане– така че кой казва, че правилата са предназначени да бъдат нарушавани.

Носенето на 1 мъжки пръстен и от двата метала (сребрист и златист) ви дава разрешение да изберете всеки цвят за другите си пръстени, гривна или часовник. Прави избора ви да изглежда преднамерен, вместо сякаш сте се облекли на тъмно.

Говорейки за тъмно (или светло)… съчетаването на метали с тена на кожата ви е друг начин да се уверите, че бижутата ви не разсейват и че окончателният ви вид е възможно най-полиран.

Носете изчистени мъжки пръстени (или пък не)

Ако тепърва започвате с мъжките пръстени, не забравяйте, че по-малкото е повече. Освен ако не знаете, че имате увереността (и нивото на комфорт) да разтърсите шепа мъжки блясък, изберете 1 или 2 парчета и изграждайте от там. Концентрирайте се върху едната си ръка и носете пръстените си на пръсти, които не се докосват.

Жоао Нунес, моден инфлуенсър, предлага: „Имам 3 пръстена, които нося всеки ден. Сложих 2 на едната ръка – повече от това и това прави ръката ми да изглежда твърде тежка – и 1 на другата. Когато носите повече от 1 мъжки пръстен, изберете парчета, които са сходни по стил или цвят.

Страхотен мъжки пръстен за „начало“ е пръстенът с печат. Поставете едно на безименния си пръст и сте готови. Поставете пръстена с печат на противоположната ръка, когато го носите с брачна халка.