Искате да отслабнете?

Искате да отслабнете? – Оставете изтощителни диети и изморителните тренировки, защото днес ще Ви кажем как да отслабнете, без космически натоварвания и убийствени тренировки във фитнес залата.

Ето 5 правила, които трябва да усвоите за 30 дни, за да отслабнете:

1. Необходимо е да приемате 1,5-2 литра вода всеки ден. Чай, кафе и друг вид напитки не се броят, така че се фокусирайте в пиенето на питейна вода. Препоръчваме да започвате всяка сутрин с чаша топла или хладка вода с малко лимон в нея.

2. Фаст фуд, хляб, сладкиши? Забравете за тях, яжте повече плодове или салати, което ще Ви бъде от голяма полза. Ако искате нещо сладко, тогава се почерпете с парче черен шоколад. За да не прекалявате, докато пазарувате хранителни стоки, просто не забравяйте да хапнете преди да тръгнете на пазар.

3. Хранете се по график, в едно и също време. Добре е  също да имате лека закуска между храненията. Така тялото Ви ще бъде спокойно, а Вие можете да ускорите метаболизма си и да не чувствате глад.

4. Движение. Трябва да се движите. Разхождайте се, ходете на работа пеша,  откажете се да ползвате асансьор, изкачвайте и слизайте по стълбите.

5. Помнете, че не трябва да мислите, че вече сте достигнали желаното тегло. Представяйте си, че правилното хранене и ежедневните физически упражнения вече са станали част от Вашия начин на живот. Наслаждавайте се на живота, бъдете позитивни. Радвайте се и се смейте. Душевното състояние е много важно. Не забравяйте, че е важно само това, което се случва редовно.

Тренирайте редовно

Правете тренировки всеки ден, това ще бъде най-добрият вариант за оформяне на желаното Ви тяло. Първо направете загряване: леко бягане на място, след това разтягания на тялото, надясно и наляво, клякания (10-15 пъти) и произволни движения с ръце, дишайте дълбоко.

Когато се храните, хранете се. Опитайте се да не се разсейвате. Изключете телевизора, оставете книгата и телефона си настрана. Това ще Ви помогне да се заситите съзнателно и по правилен начин. Така ще избегнете и преяждането.

Бъдете активни, излизайте с приятели, общувайте, споделяйте, правете това, което обичате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *