Добавките за гориво- значение

Добавките за гориво- значение

Някои от добавките за гориво обаче могат да навредят на сензорите във вашата система, особено в големи количества, така че не забравяйте да се консултирате с производителя. Продуктите на RISLONE не увреждат вашия двигател. Можете също да проверите в ръководството на собственика или производителя на вашия автомобил. Някои от тях сами тестват продуктите за съвместимост.

Ефективност на горивната система: Извличане на повече

Ако искате да поддържате вашия двигател и горивопроводи да работят гладко за години напред, тогава да, важността на добавките за гориво не може да бъде подценена. Отново, превантивната поддръжка се отнася за всяко превозно средство и гарантирането, че горивото ви е на ниво, ще ви помогне да го поддържате в движение. Допълнителните смазочни и почистващи качества помагат на вашия двигател да избегне високо триене и износване. Чистият двигател има по-малко трудни стартирания. Премиум бензинът не е освободен от изискванията за превантивна поддръжка.

Има място за подобряване на общата ефективност на двигателя. Според EPA средното конвенционално превозно средство само преобразува 12-30% от химическата енергия в бензина към към кинетичната енергия за движение на колата напред. Цели 72% от тези неефективности възникват в двигателя. Всяко подобрение тук може значително да подпомогне ефикасността на нашите горивни системи. Също така да ни помогне да извлечем повече от горивото, което използваме.

Открийте тук, важността на горивните добавки за ефективността и поддръжката на двигателя на вашия автомобил.