Видове професионални прахосмукачки

Перящата прахосмукачка е удобна и за химическо чистене на автомобила. Можете бързо и самостоятелно да почистите интериора и да постигнете перфектна чистота.

Прахосмукачките за химическо чистене са разделени на две големи групи: аспиратор и пране. Първите се отличават с висока мощност и големи размери, използват се по-често за професионални цели: в почистващи фирми, хотели, офиси и търговски центрове. Оборудван с два резервоара с екстрактор за пяна, който може да се справи с всякакъв вид мръсотия, дори и стари.

За нас:

  • Камак ЕООД
  • Централен офис и магазин:
  • гр. София 1303
  • жк. Зона Б-4, ул. Овче поле 103
  • (между ул. Пиротска и бул. Тодор Александров)
  • тел: 02 953 32 78.

Мощност на различните видове професионални прахосмукачки

Вижте какво е изразходвано и мощност на засмукване. Именно на втория индикатор трябва да разчитате, ако искате да получите добър резултат от почистването.

Консумацията на енергия е колко електроенергия консумира прахосмукачката по време на работа. В този случай, напротив, колкото по-ниски са посочените числа, толкова повече.

Но производителите често предписват консумация на енергия в характеристиките, за да впечатлят. Ето защо е наложително да проверите смукателната мощност при продавача.

За химическо чистене този индикатор трябва да бъде по-висок, отколкото при други видове почистване, тъй като мощността се изразходва не само за засмукване и дезодориране на въздуха, но и за смяна на дюзи.

Минималната мощност на прахосмукачка за химическо чистене е 400 Aut.

Обем на резервоарите на професионалните прахосмукачки

Те са доста подходящи за ефективно почистване. Те се различават от другите прахосмукачки за миене по наличието в пълния комплект на специална дюза за химическо чистене, която се справя с почти всяка мръсотия.

Тук ще Ви кажем какво да търсите при избора на такива устройства.

Преди да купите, трябва да помислите колко редовно почистване е планирано. Тристаен апартамент изисква средно 3-5 литра вода.

Производителите инсталират резервоари с обем от 2 до 10 литра на прахосмукачки за химическо чистене. Тъй като размерите на оборудването директно зависят от размера на резервоарите, важно е да се вземе предвид средната площ за почистване.

Ако не е възможно да се съхранява цялостният модел, може да се добави вода по време на процеса на почистване, но това не е много удобно, ще трябва да отделите време за това.

Още по темата „Видове професионални прахосмукачки“ можете да прочетете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *