Вашите домашни сутрешни процедури за здраве

Пиенето на чаша гореща вода сутрин, е една от домашните процедури за здраве и има големи ползи за организма. Полезно е да изпиете чаша гореща вода с резен лимон (или лимонов сок) 20 минути преди хранене. Водата трябва да се филтрира, да не се кипва. Тази напитка е полезна във всички страни. Стартира храносмилателната система. Почиства черния дроб. Насища организма с полезни микроелементи и витамини, които са в изобилие в лимоновият сок. Тонизира и засилва метаболизма.

Лъжица мед на гладно е сред домашните сутрешни процедури за здраве

Десет минути преди хранене изяжте лъжица натурален мед и го измийте с вода. Това е друга изключително полезна процедура (и вкусна, сигурни сме, че ще се съгласите).

Защо да го правим, какви са ползите? Медът е и склад на микроелементи, витамини, както и глюкоза и фруктоза, които от своя страна идеално заместват захарта, от която всъщност нямаме нужда. Мозъкът идва в весело състояние и изпраща лъчи на добро и заповядва на тялото да се активизира.

Медът укрепва имунната система, което е много полезно за защита срещу всякакви заболявания.

Медът е естествен антиоксидант, който забавя стареенето на тялото.

Изплакване на устната кухина с разтвор на кислородна вода

След закуска изплакнете устата си с разтвор на водороден прекис. Ето как: Разтворете 5-7 капки 3% пероксид в 50 ml непреварена вода. Тази процедура ще елиминира микроорганизмите в устата (и следователно неприятна миризма). Тя е добра профилактика на заболявания на зъбите и венците и избелва зъбите.

Можем да Ви разкажем за още оздравителни и възстановяващи процедури за здраве и красота.

А Вие можете да получите информация за сутрешни процедури за здраве и от нашия сайт.

Ние сме MaxHealthBg. За връзка с нас телефон: 0896844229.

Карбокситерапията е иновативен терапевтичен метод

Карбокситерапията е метод, който се извършва с помощта на подкожни инжекции на въглероден диоксид. Процедурата се използва за подобряване на кръвообращението, лечение на заболявания на ставите и гръбначния стълб и облекчаване на болката. Отлични резултати се постигат в козметологията – борба със стареенето на кожата, премахване на белези и целулит.

Инжекции с хиалуронова киселина и ботулинов токсин

 Те са са чудесен начин за намаляване на свързаните с възрастта промени в лицето, подобряване на качеството и външния вид на кожата. Така наречените „инжекции за красота“ се използват широко за коригиране на бръчки, оформяне на устни и скули, намаляване на видимите дефекти по кожата (причинени от акне или наранявания на кожата), повишаване на еластичността и овлажняване на кожата на лицето, ръцете, шията и деколтето.

Биоревитализацията подобрява имунитета на кожата

Процедурата се извършва с цел подравняване на контура и затягане на овала на лицето. Това е така нареченият нехирургичен лифтинг на лицето. Преди инжекции са необходими подготвителни процедури за грижа за хардуера. Тази процедура подобрява имунитета на кожата. Прави го по-здрав, подобрява цвета, предотвратява възможни пробиви и помага да се отървете от отпуснатост, сухота, дерматит, стрии и постпигментация. Освен това процедурата може да се извърши на всяка област на кожата.