Ако избирате трансфер Истанбул – Бургас с автобус

При предпочитане на трансфер Истанбул и Бургас чрез автобус, има няколко важни аспекта, които заслужава да се разгледат. В зависимост от вашия конкретен случай, решението може да зависи от различни фактори. Важно е да се обърне внимание на маршрута, времето за пътуване, начина на резервация и качеството на услугата предоставяна от превозвача. По същество, тези елементи играят съществена роля в превоза между двете града и следователно заслужават специално внимание при избора на транспортно средство.

Ако избирате трансфер Истанбул – Бургас с автобус


Цената на билетите за автобусен трансфер от Истанбул до Бургас варира в зависимост от класа на автобуса. Най-единствено достъпни са за редовните автобуси без климатик. С по-висок клас са свързани по-високи разходи, но и предлагат допълнителни удобства като зарядни за телефони, персонални монитори с програми и тоалетни.

Ето разписание на автобусите, с указани часовете на тръгване и пристигане:

  • [Време на тръгване]
  • [Време на пристигане]

При избор на автобусен превозвач, е препоръчително да прегледате отзивите на други пътници преди закупуване на билета. Важно е да обърнете внимание и на сигурността на този трансфер от Истанбул до Бургас.

Сътрудничим само с проверени и надеждни превозвачи, удостоверявайки се, че предоставят високо качество на услугите си. С нас ще откриете най-добрите автобусни компании, предлагащи този маршрут.

За пътуване с автобус до Бургас, тръгването се осъществява от централната автогара Есенлер в Истанбул. За улеснение, предоставяме следващи стъпки за достигане до автогарата:

  1. При завършване на граничните и митническите процедури в главната зала на терминала, завийте надясно и продължете направо.
  2. Адрес на автогарата: Altıntepsi Mh., 34035 Bayrampaşa/Истанбул, Турция.
  3. За пътуващите до България, автобусите към Бургас тръгват от автогара Есенлер ежедневно, с различни часови интервали през целия ден.
  4. За улеснение, предоставяме и информация за покупка на билети от уебсайта на havaist.

С надеждния транспорт, предоставен от нашите партньори, Вашият трансфер от Истанбул до Бургас ще премине безопасно и удобно.

Изберете трансфер между Истанбул и Бургас от тук