Сайт като продавалник?  Разбира се!

Съвременният свят, в който живеем и работим, става все по-динамичен. С навлизането и развитието на новите технологии делът на онлайн бизнеса става все по-голям. Все повече стават и предприемачите, които се ориентират именно към този вид търговия. Причините за това са много: сравнително ниски начални инвестиции, повече потенциални клиенти, по-лесно достигане до тях и т.н.

Фирмите, които правят бизнес онлайн, най-често извършват своята дейност в сферата на услугите. Със засилването на тенденцията за пазаруване в интернет броят на онлайн магазините се увеличава главоломно. Дори големи и утвърдени брандове предлагат на своите клиенти улеснението на онлайн пазаруването.

Все по-голяма популярност набират и уеб сайтовете за обяви. Преди известно време ние от Design Bulgariaразработихме точно такъв проект за наш клиент – 912.bg. Затова можем да твърдим от личен опит за успеха на този вид уеб сайтове.

Обзалагаме се, че Вие сте предприемчив човек, който развива собствен бизнес. А искате ли да имате уеб сайт като prodavalnik.com? Е, попаднали сте на правилното място! Ние ще разработим за Вас уеб сайт за обяви с уникални дизайн, функционалност и административен панел!

Ето какво точно имаме предвид. Вашият уебсайт ще има пълен контролен панел с богата функционалност, чрез който можете да модифицирате всичко, което пожелаете, включително тайтъли, описания и т.н.

Всяка категория ще бъде разположена на отделен събдомейн (поддомейн), което е изключително благоприятно от гледна точка на СЕО, тоест ще спомогне за по-добро популяризиране на уеб сайта в търсачките. Също така ще можете да предлагате услуги като VIP обяви срещу заплащане, рестартиращи се обяви, обяви с различен цвят и други. В страницата на всяка обява ще има бутони за споделяне в социални мрежи. Ще разполагате с пълен списък на потребителите, данните, които са въвели при регистрация, опция за модифициране на тези данни, изпращане на е-мейли до потребителите. Ще можете и да банирате потребители по IP адрес и е-мейл, както и да забранявате определени думи, телефонни номера и др. През контролния панел лесно ще създавате и редактирате статични страници, както и ще добавяте и премахвате реклами от позициите за банери. Ще имате достъп до СМС логове и фирмени логове.

И не на последно място – уеб сайтът Ви ще бъде издръжлив на големи натоварвания и ще работи сmemcached.

Е, нима не звучи добре?


Сайт като Продавалник?

16 votes, 4.75 avg. rating (94% score)